DEPISTAT ÎN TRAFIC – Băimărean la volanul unui autoturism cu număr fals de înmatriculare

0
941

DEPISTAT ÎN TRAFIC Polițiștii rutieri au depistat un băimărean care conducea un autoturism cu număr fals de înmatriculare pe D.N.1C. În cauză a fost întocmit dosar penal iar la finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsuri legale.

DEPISTAT ÎN TRAFIC Marţi, 10 ianuarie, la ora 11.30, polițiștii rutieri care acționau pentru supravegherea traficului rutier pe D.N.1C, pe raza localității Lăpușel, au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un băimărean în vârstă de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că numărul de înmatriculare al autoturismului era fals. În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările, iar la finalizarea lor vor fi dispuse măsuri legale.

Conform Codului Penal, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Polițiștii rutieri vor continua activitățile în trafic pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care se abat de la respectarea normelor în vigoare, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru fluidizarea circulației în condiții meteo nefavorabile și conștientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun și îi expun pe ceilalți participanți la trafic prin nerespectarea regulilor de circulație.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ