DE FAȚĂ CU ELEVII – Bătaie între trei femei în curtea unei școli din Slatina

0
215

DE FAȚĂ CU ELEVII  Trei femei s-au bătut în curtea Şcolii Gimnaziale „Ştefan Protopopescu” din Slatina, incidentul petrecându-se în văzul elevilor. În imaginile surprinse de o persoană care a asistat la bătaie se vede cum două femei o băteau pe cea de a treia, chiar la intrarea în şcoală a elevilor. La scandal asistau şi un copil de doar câţiva ani care plânge zgomotos. Spre final, femeile sunt despărţite de doi bărbaţi.

Loading...

Reprezentanţii Poliţiei Slatina au declarat că nimeni nu a sesizat incidentul, nici pe 112 neexistând vreun apel. Oamenii legii s-au deplasat la Şcoala „Protopescu” pentru a cerceta faptele.

Nu avem nicio sesizare. Dar vom cerceta faptele de violenţă filmate. Avem deja doi colegi la Şcoala Nr. 2 care verifică situaţia”, a declarat, conform gazetanoua.ro, adjunctul Poliţiei Municipiului Slatina, Mihai Mihalache.

Incidentul nu era cunoscut la şcoală. Urmează ca doamna director să facă cercetări să vadă despre ce este vorba, care au fost împrejurările. Este o anchetă la nivelul şcolii, iar inspectoratul şcolar va fi informat în scris, pentru a şti exact cum au stat lucrurile”, a declarat Inspectorului Școlar General Adrian Bărbulete.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here