CONCURS – 2 ani de ActualMM.ro: Vezi ce premii poti castiga

31
457

In 3 decembrie 2013, ActualMM.ro implineste 2 ani de ani cand este pe piata online din Maramures. Si pentru a fi alaturi de cititorii nostri ne-am gandit sa va pregatim cateva surprize cu sprijinul partenerilor nostri DruRelax si Bizo. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati la acest material un comentariu, un mesaj, un gand pe care dvs doriti sa il vada un intreg judet. 

In 3 decembrie noi vom face extragerea si vom anunta castigatorii.

ActualMM.ro si Drurelax va trimite la relaxare la cel mai modern Centru SPA din Maramures. Avem pregatite cinci bilete pentru tine si sotul (sotia), iubitul (iubita) sau prieten (prietena) ta.

Patiseria Bizo a pregatit un premiu surpriza si deosebit de dulce pentru cel mai fidel cititor ActualMM.ro.

Asadar, lasati un mesaj la acest material si de restul ne ocupam noi.

Va rugam ca adresa de email sa fie valida pentru a va putea contacta dupa efectuarea tragerii la sorti.

31 COMENTARII

  1. La Multi Ani actualMM.ro , Din prima zi de cand v-ati lansat va urmaresc zilnic si o sa va urmaresc in continuare. Sa fiti tot primii din Maramu`in continuare si la Cat mai multe materiale bune realizate 🙂 Sa ne traiti cat mai multi ani !!!

  2. La Multi Ani !!! Personalului de la Actual MM multa sanatate, pentru a putea sa va desfasurati activitatea cu mult spor. Iar pentru Actual MM multa audienta si sa ajungeti in top 1000 cel mai tare post. Multumesc pentru ca existati.

  3. In lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert: veti ramane mereu aproape de oameni, impartasindu-le bucuriile si tristetile, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta. Un sincer La multi ani si ramaneti MEREU PRIMII!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here