CONCEDIERI PE BANDĂ RULANTĂ – O uriașă firmă din Cluj se retrage de pe piață

2
1024

CONCEDIERI PE BANDĂ RULANTĂ  Producătorul de armături pentru instalaţii termice şi de alimentare cu apă şi gaz Armătura Cluj Napoca (ARM), cu 2,9 mil. lei capitalizare, a închis activitatea secţiei turnătoriei fonta şi a concediat personalul.

Loading...

Compania nu menţionează în documentul de pe bursă numărul de angajaţi afectaţi de această măsură, dar potrivit datelor la 30 decembrie 2015, compania avea un număr de 180 de angajaţi, potrivit GazetadeCluj.ro.

Unul dintre motivele din spatele închiderii turnătoriei ar putea fi costurile mari pe care le au companiile din industria grea.Cei de la Zf.ro spustin ca demiterile au loc pe toate palierele. Compania menţionează că totodată a demisionat şi preşedintele consiliului de administraţie, Glinzerere Gerhard. Vineri, după ce compania a publicat decizia pe bursă, acţiunile au scăzut cu 15% la 0,0734 lei, fiind realizate tranzacţii de doar 168 de lei.

Sursă info.

Sursă foto.

2 COMENTARII

  1. Sa nu-i plangem,la ei pleaca unul si vin alti patru,deoarece are balta peste.Si asta in timp ce ei mai construiesc înca un parc industrial iar noi nu am fost si nici nu suntem in stare sa facem un parc industrial,primul.

  2. Decat sa lucreze in bm la softtex care te clean pentru mai putin decat salariul minim,mai bine pe somaj.Zetea,pe cand primul parc industrial sa scapam de astfel de firme?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here