BISTRIŢA-NĂSĂUD – Erau şapte în mașină, s-au răsturnat și au fugit de la fața locului

0
452
foto bistriteanul

BISTRIŢA-NĂSĂUD În seara zilei de miercuri, 20 septembrie, a avut loc un accident de circulație între Herina și Lechința, două localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud.

Se pare că un autoturism s-a răsturnat, a rupt un stâlp și a ieșit în afara părții carosabile, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului.

Loading...

În autoturism se aflau nu mai puțin de șapte tineri, care, după accident, s-ar fi făcut nevăzuți. Ajunse la fața locului, echipajele SAJ au reușit să dea doar de doi dintre pasageri.

Ceilalți cinci s-au făcut nevăzuți. Unul dintre ei, care, potrivit martorilor, ar fi fost turmentat bine, s-a întors la locul accidentului și a început să se ia la ceartă cu echipajele medicale care intervin la fața locului.

„Între localitățile Herina și Lechința, un autoturism înmatriculat în altă țară, într-o curbă la dreapta, a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un cap de pod.

Trei persoane au fost preluate și transportate la spital. Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Se pare totuși că doar trei dintre ocupanții autoturismului ar fi identificați. Printre ei nu s-ar număra și șoferul, care a condus autoturismul în momentul producerii accidentului.

Tinerii implicați în accident ar fi din localitatea Herina.

Info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here