AU ADUS ACASĂ TREI PUNCTE – VCM LPS Piatra Neamț – Știința Explorări 1-3

0
112
AU CÂŞTIGAT TREI PUNCTE  Știința Explorări a adus acasă trei puncte, în urma victoriei obținută miercuri, 8 martie, în penultima etapă a sezonului regulat.

AU CÂŞTIGAT TREI PUNCTE  Meciul câștigat în deplasare în compania echipei VCM LPS Piatra Neamț nu a fost însă unul tocmai ușor, băimărenii reușind să-și impună punctul de vedere cu ceva emoții.

Fără Gabriel Cherbeleață și Robert Țuțea, care sunt în continuare accidentați, băimărenii au început bine partida și au câștigat primul set cu 25-16.

Gazdele nu au acuzat însă șocul debutului slab de meci și s-au impus în setul 2, pe care l-au controlat în totalitate, cu 25-23.

Soarta întâlnirii s-a decis practic în setul 3, în care avantajul a alternat succesiv, de mai multe ori, de o parte și de alta a fileului. Explorări a condus cu 10-5, după care Piatra Neamț a preluat conducerea cu 19-16. Băimărenii au avut apoi un avantaj ce părea decisiv, 24-21, dar s-au impus în final după 32 de minute de joc, cu 31-29, cu mari emoții, după ce au irosit 6 mingi de set, dar au și salvat 3 mingi de set.

Setul 4 a fost mult mai liniștit și a fost adjudecat de băimăreni cu 25-19.

În setul 3, Csaba Nagy s-a accidentat destul de serios la spate, imediat după meci fiind dus la spital pentru un consult preliminar.

Piatra Neamț: Martin 2p, Veber 13p, Boiko 19p, Cerșemba 16p, Dragomir 6p, Iosif 8p, Ursache (libero). Au mai jucat: Shymanskyi 2p, Răileanu și Stoenete. Antrenor Nicolae Buruș.

Explorări: Kaszap 10p (6 blocaje), Kovacs 18p, Coasă 12p, Lupu 14p (7 blocaje), Nagy 13p, Didorciuc 17p, Olar (libero). Au mai jucat: Râpeanu 1p și Sushko. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat: Benone Vișan și Cristian Cristea. Observator FRV Adin Cojocaru (toți trei din București).

Informaţii stiintaexplorari.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here