AcasăActualitateCAMPANIE CU NĂBĂDĂI: Candidatul la Consiliul Județean Maramureș, deputatul Darius Pop, filmat...

CAMPANIE CU NĂBĂDĂI: Candidatul la Consiliul Județean Maramureș, deputatul Darius Pop, filmat de camerele de supraveghere în timp ce distruge afișele electorale ale altor candidați. Primarul din Cavnic anunță că s-a înregistrat o plângere penală:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Campania electorală pentru alegerile locale din 9 iunie devine din ce în ce mai aprinsă în județul Maramureș. Candidații și-au aruncat diverse acuzații în ultimele săptămâni, de la chestiuni mărunte și până la cele mai grave și s-au înregistrat deja primele plângeri penale.

De data aceasta deputatul AUR de Maramureș, Darius Pop, candidat la președinția Consiliului Județean Maramureș a fost filmat în timp ce intra într-o benzinărie din Cavnic unde a distrus și înlăturat afișele electorale ale candidaților PNL și PER. Politicianul nu a fost singur, ci însoțit de colegul de partid, fost șef în Poliție.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au fost publicate de către primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț, care candidează pentru un nou mandat. Acesta a declarat că s-a înregistrat o plângere penală pentru faptele comise de membrii AUR.

Aveți posibilitatea să vedeți cum acționează un deputat al României, Darius Pop – AUR, în stil mafiot însoțit și protejat tocmai de Dorin Ioan Coste, fost șef în poliția Maramureș, actualmente pensionar MAI în rezervă! Au intrat în stația de carburanți din orașul Cavnic și au procedat la distrugerea afișelor electorale ale candidaților PNL și PER! S-a înregistrat plângere penală pentru faptele comise!”, arată Vladimir Petruț.

*Așteptăm punctul de vedere al persoanelor menționate în cadrul acestui articol cu privire la cele semnalate, pe adresa de mail contact@actualmm.ro

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA