AcasăNews AlertIONEL BOGDAN: "Mai binele comun și dezvoltarea județului Maramureș și a municipiului...

IONEL BOGDAN: „Mai binele comun și dezvoltarea județului Maramureș și a municipiului Baia Mare rămân în continuare idealurile care mă motivează. Nu voi înceta niciodată să lupt pentru băimăreni și pentru maramureșeni!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mai binele comun și dezvoltarea județului Maramureș și a municipiului Baia Mare rămân în continuare idealurile care mă motivează. Nu voi înceta niciodată să lupt pentru băimăreni și pentru maramureșeni!

Mulțumesc din suflet celor care au crezut în noi și ne-au susținut, echipei și colegilor mei care au rămas demni și atunci când inamicul a folosit cele mai murdare arme pentru a obține avantaj.

Am pornit în această luptă dispus să generez schimbarea de care cu toții avem nevoie. Astăzi, am pierdut o bătălie. Este un risc pe care ni l-am asumat. Cred cu tărie că pierde cu adevărat cel care renunță la război atunci când a fost învins într-o confruntare.

Sistemul a câștigat pentru moment, dar asta nu ne oprește în demersul nostru, dimpotrivă. Acesta este momentul în care trebuie să continuăm să luptăm mai motivați decât înainte! Pentru băimăreni și pentru maramureșeni, pentru BaiaMare și pentru Maramureș!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA