AcasăNews AlertDeputat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Strada Cetatea din Sarasău – un...

Deputat Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Strada Cetatea din Sarasău – un tronson vital pentru dezvoltarea turismului”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, chestor al Camerei Deputaților și candidatul PSD Maramureș la președinția Consiliului Județean a vizitat recent comuna Sarasău, unde primarul Ioan Covaci i-a prezentat câteva inițiative locale remarcabile. În vizita efectuată la Saraăsu au parcurs și strada Cetatea, un proiect exemplar pentru întreaga comunitate și un tronson vital pentru dezvoltarea turismului în zonă.

Strada Cetatea este beneficiara unei investiții impresionante de 6,4 milioane de lei, fonduri alocate prin Programul Național ”Anghel Saligny”. Proiectul a cuprins modernizarea și asfaltarea acestei artere esențiale, transformând-o într-o veritabilă poartă către frumusețile și ospitalitatea Sarasăului. Acest tronson nu doar că facilitează accesul în regiune, dar este și o verigă crucială în planul de dezvoltare turistică a zonei. În curând, strada Cetatea va fi dotată cu toate utilitățile necesare – gaz, curent, apă și canalizare. Aceste îmbunătățiri sunt pași pregătitori pentru un proiect și mai ambițios: dezvoltarea de locuințe noi în zonă, care să răspundă nevoilor comunității și să atragă noi rezidenți și vizitatori.

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea arată că aceste eforturi demonstrează angajamentul administrației locale față de creșterea calității vieții în Sarasău și de valorificare a potențialului său turistic.

Este o mărturie a modului în care leadershipul informat și dedicat poate genera schimbări pozitive, tangibile, contribuind la bunăstarea și prosperitatea comunității. Sunt mândru de acest parcurs de transformare pe care îl are comunitatea și Sarasău și îi mulțumesc primarului Ioan Covaci că mi-a oferit șansa de a vedea din prima linie aceste dezvoltări impresionante. Comuna Sarasău este cu adevărat un model de urmat și sunt convins că aceste proiecte vor înflori în viitor. Cu astfel de oameni alături pornesc înainte, cu încredere, spre alegerile din 9 iunie. Și am convingerea că vom învinge pentru a continua dezvoltarea comunității din Sarasău, dar și a întregului Maramureș”, a precizat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidatul PSD Maramureș la președinția Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al PSD Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA