AcasăNews AlertGabriel Ștețco: Susținem tinerii din Maramureș și le oferim toate oportunitățile de...

Gabriel Ștețco: Susținem tinerii din Maramureș și le oferim toate oportunitățile de dezvoltare

spot_img

DISTRIBUIȚI

În Baia Mare a avut loc astăzi Conferința XGEN 2024, în cadrul căreia sunt înregistrate aproximativ 190 de lucrări, de la mai mult de 20 de universități din țară și străinătate.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Ștețco, a fost alături de tineri și le-a vorbit despre importanța implicării active în comunitate și despre oportunitățile pe care județul Maramureș le poate oferi pentru dezvoltarea lor profesională și personală.

La Consiliul Județean Maramureș am început deja să lucrăm la proiecte care vin în sprijinul tinerilor, pentru că ne dorim ca tinerii din Maramureș să găsească acasă toate oportunitățile de dezvoltare. Din această dorință a noastră a luat naștere și incubatorul de afaceri destinat tinerilor antreprenori care va funcționa la Biblioteca Județeană, un proiect realizat cu fonduri europene.

Vom continua să susținem cat mai multe proiecte destinate tinerilor pentru că împreună putem să construim viitorul Maramureșului”, a transmis Gabriel Ștețco.

În discursul său, Gabriel Ștețco a subliniat și câteva dintre proiectele demarate de Consiliul Județean, care vin în sprijinul tinerilor și contribuie la asigurarea unui viitor prosper pentru generațiile viitoare.

Cele 7 parcuri de specializare inteligentă, Campusul pentru învățământ dual, deschiderea în Baia Mare unei extensii a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca sunt alte proiecte majore pe care le-am demarat cu succes în ultimii trei ani și jumătate, tocmai pentru a crea condiții și oportunități de dezvoltare pentru tineri în Maramureș”, a afirmat Gabriel Ștețco, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș.

XGEN este un concept dedicat generației viitoare (neXt GENeration) în jurul căruia lucrează un grup de cadre didactice, studenți, reprezentanți ai mediului economic, a autorităților județene și locale care doresc să ofere generației următoare șanse pentru o viață mai bună în comunitățile din care fac parte, fără să mai fie nevoiți să plece în alte orașe sau țări pentru un trai mai un și oportunități de dezvoltare pe plan personal și profesional.

Susținerea performanței în educație prin premierea elevilor care au rezultate foarte bune la olimpiade, concursuri și examene naționale este un alt mod prin care sprijinim tinerii și îi încurajăm să muncească, pentru că doar prin educație și programe concrete pentru noua generație putem să construim o societate dezvoltată, modernă, cu adevărat europeană”, a mai transmis Gabriel Ștețco.

 

Comandat de PNL Filiala Maramureș, Cod AEP: 21240015

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA