AcasăNews AlertCererile de plată ale fermierilor maramureșeni pentru campania anului 2024 trebuie depuse...

Cererile de plată ale fermierilor maramureșeni pentru campania anului 2024 trebuie depuse până în 7 iunie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea încurajează toți fermierii maramureșeni să beneficieze de suportul dedicat al angajaților APIA în procesul de depunere a cererilor de plată pentru campania anului 2024.

Echipa APIA Maramureș este pregătită să asiste fermierii în completarea corectă a documentației necesare, asigurându-se că toate cererile sunt depuse înainte de termenul limită stabilit pentru 7 iunie. Conform noilor reguli ale Politicii Agricole Comune, nu va mai exista o perioadă de depunere a cererilor cu penalități după această dată. Este imperios necesar să fie respectat acest termen pentru a evita orice întârzieri de plată sau chiar pierderea finanțării”, a arătat deputatul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Potrivit informațiilor transmise de Ministerul Agriculturii, orice modificare a datelor furnizate în cererea de plată după data de 7 iunie trebuie raportată în scris la APIA, în termen de 15 zile de la data modificării. Dacă cererea de plată include și intervenții din sectorul zootehnic trebuie să fie contactat în prealabil responsabilul APIA pentru a completa declarația specifică sectorului zootehnic. Ulterior, cererea pentru suprafețe poate fi completată utilizând aplicația IPA-Online.

Echipa Ministerului Agriculturii este pregătită să sprijine toți fermierii, astfel încât la data de 16 octombrie să poată începe distribuirea subvențiilor, facilitând continuarea activității agricole în cele mai bune condiții”, a mai arătat parlamentarul PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

 

Comandat de PSD Maramureș, cod mandatar financiar: 21240002

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA