AcasăEvenimentCampionatul de Fotbal 2024 la Baia Mare Value Centre pe un ecran...

Campionatul de Fotbal 2024 la Baia Mare Value Centre pe un ecran URIAȘ și 220 de mingi CADOU

spot_img

DISTRIBUIȚI

Băimărenii sunt invitați să se bucure împreună de o vară plină de fotbal la superlativ, la Baia Mare Value Centre! În perioada 14 iunie – 14 iulie, Campionatul European de Fotbal 2024 vine direct în inima orașului nostru cu un decor special și un ecran uriaș de 5×3 metri, pentru o experiență cât mai apropiată de cea de pe stadion!

Vizionează și câștigă!

Pentru a face experiența și mai captivantă, Baia Mare Value Centre oferă fiecărui participant șansa de a câștiga una dintre cele 220 de mingi de fotbal. În fiecare seară de meci, 10 norocoși dintre cei prezenți vor fi selectați prin tragere la sorți pentru a primi o minge de fotbal. Singura condiție pentru a putea participa este să fii prezent la eveniment!

Atmosferă de neuitat

Evenimentul este completat de un decor special creat pentru a te transpune în atmosfera de pe stadion. Organizatorii au gândit fiecare detaliu în parte în așa fel încât rezultatul să fie o experiență memorabilă pentru toți iubitorii de fotbal. Așadar, nu ratați ocazia de a vă bucura de Campionatul European de Fotbal 2024 la Baia Mare Value Centre și de a susține cu toții, împreună, ROMÂNIA!

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA