AcasăEvenimentBAIA MARE VOTEAZĂ CU... FRUCTELE DE MARE! Aromele mării și atmosfera de...

BAIA MARE VOTEAZĂ CU… FRUCTELE DE MARE! Aromele mării și atmosfera de festival se întorc în oraș! Istanbul Street Food Festival dă startul sezonului de vară în Centrul Vechi, după o absență de 3 ani

spot_img

DISTRIBUIȚI

Temperaturile capricioase ale primăverii încep să facă loc sezonului estival și, în Baia Mare, știm cu toții ce înseamnă asta: mâncarea bună, dulciurile savuroase și atmosfera energică se întorc în Centrul Vechi din oraș!

După o absență de 3 ani, Istanbul Street Food Festival se întoarce în Baia Mare să aducă aromele mării la munte și distracția pe care o așteptam cu toții.

Băimărenii vor avea parte de 3 zile de festin culinar, acolo unde fructele de mare, grătarele și deliciile specifice turcești vor acapara Piața Libertății. Rețetele mediteraneene cu King Crab, creveți, caracatiță, pui de baltă, homari, rapane, scoici, raci, langustine și nelipsitele paella și fritto misto, alături de nenumărate alte preparate vor fi pregătite chiar în fața dumneavoastră de către cei mai iscusiți bucătari!

Dar, pentru că un festival culinar nu ar fi festival fără renumitele grătare cu specific turcesc, gurmanzii se vor putea delecta cu Kofte, cotlete de berbecuț, adana kebab, frigărui de pui și de vită, șoș kebab și alte specialități proaspete și de înaltă calitate.

Organazatorii s-au gândit și la împătimiții de dulciuri, astfel că nu vor lipsi nici plăcintele turcești, kunefe, kadayf și, mai ales, cea mai variată gamă de baklavale.

Distracția va fi la ea acasă în weekendul următor în Centrul Vechi din Baia Mare, iar atmosfera va fi animată de un DJ pe tot parcursul celor trei zile de festival!

În perioada 24-26 mai, în fiecare zi între orele 12:00 și 23:00, băimărenii sunt așteptați să sărbătorească primele zile de vară în Centrul Vechi din Baia Mare. Între timp, rămâneți pe fază pentru că vă așteaptă noi surprize!

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA