AcasăActualitateMesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, de Ziua Drapelului Național al...

Mesajul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, de Ziua Drapelului Național al României: „Drapelul României este un simbol sacru al identității și unității noastre naționale. Tricolorul nostru iubit, albastru, galben și roșu, ne amintește de strămoșii curajoși, de luptele și sacrificiile lor pentru o Românie liberă și demnă pe care noi avem obligația morală să o menținem pentru generațiile viitoare!”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Drapelul României este un simbol sacru al identității și unității noastre naționale. Tricolorul nostru iubit, albastru, galben și roșu, ne amintește de strămoșii curajoși, de luptele și sacrificiile lor pentru o Românie liberă și demnă pe care noi avem obligația morală să o menținem pentru generațiile viitoare!

Este important să conștientizăm valorile pe care le întruchipează tricolorul: libertate, solidaritate și mândrie națională. Acest simbol ne unește pe toți, indiferent de locul în care ne aflăm și ne inspiră să construim împreună un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri!

În Maramureș, respectul pentru tradiții și pentru trecutul nostru glorios este adânc înrădăcinat în sufletul fiecăruia dintre noi. Să ne reamintim astăzi de forța și determinarea poporului român, de frumusețea și bogăția culturală a județului nostru și a țării, iar acestea să ne inspire să continuăm să muncim cu devotament pentru comunitățile noastre!

Să arborăm cu mândrie drapelul național și să îi onorăm astfel pe cei care au luptat pentru libertatea și unitatea noastră, asumându-ne să păstrăm și să promovăm pentru totdeauna valorile noastre și identitatea națiunii române!

La mulți ani, România! La multi ani, români!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA