AcasăLifestyleMondenANUNȚ OFICIAL AL HBO – Noul și ultimul sezon Game of Thrones...

ANUNȚ OFICIAL AL HBO – Noul și ultimul sezon Game of Thrones va fi difuzat abia în 2019

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANUNȚ OFICIAL AL HBO Canalul american HBO a confirmat joi că fanii vor trebui să aştepte anul viitor pentru a cunoaşte deznodământul celebrei saga de fantasy medieval, relatează AFP şi DPA.


Totuşi, nu a fost avansat niciun calendar privind difuzarea celui de al 8-lea şi ultimul sezon al serialului cu un succes fenomenal.

Anunţul a fost primit favorabil de presa de specialitate, plecând de la ideea că această pauză de mai multe luni – cel de al şaptelea sezon a fost difuzat începând cu jumătatea lunii iulie 2017 – va permite producerea unor ultime episoade de mai bună calitate.

Informaţiile au început să apară încă din vară privind faptul că „Game of Thrones” nu va reveni pe ecrane în 2018 şi Sophie Turner (care joacă rolul Sansei Stark) a dezvăluit recent că nu se aşteaptă la o revenire a serialului în acest an.

„Cu sezonul al 7-lea în cursă pentru Premiile Emmy în 2018 din cauza difuzării târzii în vara anului trecut, HBO se poate concentra pe eforturile de promovare a ‘Game of Thrones’ (…) în loc de lansarea unui nou sezon”, a comentat James Hibberd, de la revista specializată Entertainment Weekly.

Adaptare a romanelor fantasy ale lui George R.R. Martin, saga „Cântec de gheaţă şi foc” povesteşte lupta mai multor familii pentru cucerirea „tronului de fier”. Unul dintre serialele cele mai sumbre şi mai controversate realizate vreodată, „Game of Thrones” a fost criticat încă de la începutul difuzării sale, în 2011, pentru violenţa sa extremă.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA