AcasăEvenimentSportPAS IMPORTANT - Vasile Miriuță este noul antrenor al echipei Dinamo București

PAS IMPORTANT – Vasile Miriuță este noul antrenor al echipei Dinamo București

spot_img

DISTRIBUIȚI

PAS IMPORTANT Maramureșeanul Vasile Miriuţă, antrenorul Chiajnei, va fi cel care îi va lua locul lui Cosmin Contra pe banca tehnică a lui Dinamo. Deocamdată, tehnicianul are mici probleme în rezilierea contractului cu formaţia ilfoveană.

Astăzi, în jurul orei 13:30, Ionuţ Negoiţă a bătut palma cu Vasile Miriuţă, care va începe munca la Dinamo, cel mai probabil, după meciul cu Concordia. Miriuţă pleacă tocmai de la echipa din Chiajna şi l-a rugat pe patronul „câinilor” să fie de acord să nu-l implice în meciul direct de miercuri.

De altfel, după refacerea celor de la Chiajna, efectuată în această dimineaţă, Miriuţă le-a dat de înţeles fotbaliştilor că 99 la sută va merge la Dinamo. „Nu a fost ceva explict, dar noi cam aşa am înţeles”, a precizat pentru Digi Sport unul dintre jucătorii Concordiei.

Numirea lui Miriuţă în Ştefan cel Mare pare doar o chestiune de timp, însă Concordia are o altă variantă. Prin Cristian Tănase, președintele grupării, ilfovenii şi-au făcut cunoscut punctul de vedere. Acesta nu consideră morală o asemenea mutare chiar înainte de meciul direct şi spune că echipa nu i-a reziliat contractul antrenorului. Totuşi, din informaţiile Digi Sport, Chiajna nu poate să îi pună prea multe beţe în roate antrenorului, în condiţiile în care acesta are trecut în contract faptul că poate pleca în orice moment.

„Miriuță este sub contract cu Chiajna, încă nu am reziliat absolut nimic pentru că nu am încă nicio soluție viabilă în acest moment pentru situația delicată a Concordiei.

Spun acest lucru din cauza faptului că poimâine jucăm cu Dinamo și lotul este format de Vasile Miriuță, având mână liberă și la veniri, și plecări. Și acum, după două luni, mă văd pus in situația asta. Dacă va fi pe banca lui Dinamo, noi vom avea un handicap foarte mare. Eu l-am înțeles ca om și ca tehnician, dar și el trebuie să înțeleagă situația. În cursul nopții voi căuta un antrenor care cunoaște jucătorii de la Dinamo la fel de bine cum îi cunoaște Miriuță pe cei ai Chiajnei.

Nu este moral față de Concordia Chiajna ce se întâmplă și era bine ca cei care au inițiat această acțiune să propună o soluție avantajoasă pentru toate părțile, nu doar pentru Dinamo și pentru antrenor. Se poate da naștere la diverse scenarii în situația asta, și așa o parte a lumii fotbalului românesc e bolnavă de scenarită”, a declarat oficialul Concordiei Chiajna, pentru Gazetă.

De notat că Dinamo ştie despre problemele ivite, însă Ionel Dănciulescu a punctat la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, că sunt şanse mari ca până mâine să se ajungă la un numitor comun şi Miriuţă să fie prezentat oficial. În caz contrar, soluţia de rezervă este Claudiu Niculescu, însă această variantă se va lua în calcul doar dacă formaţia ilfoveană nu cedează. Totuşi, cum am menţionat anterior, aceasta nu are prea multe pârghii pentru a-l stopa pe antrenor din drumul spre Ştefan cel Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA