AcasăEvenimentSportOPERAȚIE DE PATRU ORE - Petra Kvitova, dublă câștigătoare la Wimbledon, a...

OPERAȚIE DE PATRU ORE – Petra Kvitova, dublă câștigătoare la Wimbledon, a fost rănită cu cuțitul de un hoț

spot_img

DISTRIBUIȚI

OPERAȚIE DE PATRU ORE Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, nr. 11 mondial, a fost operată la mâna stângă marţi după-amiază după ce în cursul aceleiaşi zile a fost victima unei tentative de furt în locuinţa sa, informează cotidianul L’Equipe. 
Rana suferită de Kvitova la mâna stângă după ce hoţul care a pătruns în locuinţa sa din oraşul Prostejov a lovit-o cu cuţitul, a necesitat o intervenţie chirurgicală.

”Ea se află în acest moment în operaţie, iar intervenţia ar trebui să dureze patru ore”, a anunţat ataşatul său de presă, printr-un mail, marţi după-amiază.

Petra Kvitova, dublă câştigătoare la Wimbledon, a fost rănită cu un cuţit marţi dimineaţă de un hoţ, în casa sa din oraşul Prostejov, potrivit purtătorului său de cuvânt, Karel Tejkal.

5574918-3x2-700x467

„Petra Kvitova a fost atacată în apartamentul său în această dimineaţă. Este vorba de o infracţiune întâmplătoare, nimeni n-a vrut s-o agreseze sau s-o jefuiască pe ea anume”, preciza la prânz Karel Tejkal, adăugând că ea a fost rănită cu un cuţit în timpul tentativei de furt şi viaţa nu-i este în pericol.

Ulterior, Kvitova a declarat pe Twitter că se consideră „norocoasă că este în viaţă”, relatează DPA. „Încercând să mă apăr, am fost rănită rău la mâna stângă. Sunt zdruncinată, dar sunt norocoasă că sunt în viaţă”, a spus Kvitova.

„Rana este gravă şi va trebui să văd nişte specialişti, dar, cum ştiţi, sunt puternică şi voi lupta cu această problemă”, a adăugat ea.
Sportiva în vârstă de 26 de ani a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că nu va putea participa la viitoarea ediție a Cupei Hopman din cauza unei accidentări la un picior. Ea spera să poată concura în turneul de la Sydney, care începe pe 8 ianuarie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA