AcasăEvenimentAJUTOARELE MOȘULUI: Librăriile Mara - Libris te așteaptă să alegi cadoul ideal...

AJUTOARELE MOȘULUI: Librăriile Mara – Libris te așteaptă să alegi cadoul ideal pentru copii și întreaga familie

spot_img

DISTRIBUIȚI

Miros de cetină, ghirlande de lumină, atmosferă de sărbătoare… De Crăciun redevenim copii. De Crăciun cântăm, ne uităm cu jind sub brad şi căutăm întotdeauna cadoul perfect, lăsându-ne purtați de magia sărbătorilor. Oferă şi tu de Cărciun celor dragi, un dar magic.

Vino în Librăriile Mara Libris şi alege o carte 

Oferă de sărbători o poveste, oferă o carte care să-i poarte pe cei dragi într-o lume nouă pe care nu o vor uita. Indiferent dacă ești în căutarea unei cărți pentru cei mici sau cei mari, la Mara – Libris vei găsi cu siguranță cadoul ideal.

Librăriile  Mara-Libris te invită în universul distracţiei fără limite
Petrece o zi palpitantă în lumea jucăriilor şi bucură-te de sărbătoarea copilăriei. Alege jocuri dinamice, inteligente, educative, cu întrebări şi răspunsuri. Alege maşini de curse, de colecţie sau dă frâu liber imaginaţiei construind din piese Lego. Alege păpuşi care vorbesc, râd şi se hrănesc, păpuşi în pătuţ sau cărucior,o trusă de doctor, bucătăria sau garderoba păpuşii şi multe altele!

Pentru un cadou special poţi alege truse echipate, mape, agende, o gamă largă de produse de marochinărie elegantă şi rafinată, trolere de călătorie pentru destinaţii de vis.

Mara-Libris este locul unde găseşti cadouri magice pentru toată familia! Vezi videoclipul de prezentare cu produsele pe care le poți dărui celor dragi, de la mic la mare:

Maralibris este prezentă pe piața din Baia Mare cu un număr de 11 librării. Acestea se regăsesc în majoritatea cartierelor orașului nostru și stau la dispozitia băimărenilor cu o gamă vastă de cărți, articole de papetărie, birotică, dar și cadouri și decorațiuni. Fie ca sunteți în căutarea ultimelor apariții editoriale, refaceți stocul de rechizite școlare pentru copilul dumneavoastră sau pur și simplu sunteți în căutarea unui cadou pentru cineva drag, vă invităm să ne pășiți pragul cu încredere. Vă vom fi alături cu sfaturi și ne vom asigura că veți fi multumit de ceea ce veți găsi la noi.

Contact:
Bd. Bucureşti nr. 59, 430012 Baia Mare
Telefon: + (40) 0262-221293; 0728-264803
Fax: + (40) 0262-220049
Email: maralibris@rdslink.ro
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA