AcasăLifestyleMondenARTĂ CULINARĂ - Adrian Hădean și Nicolai Tand, maramureșenii care au preparat...

ARTĂ CULINARĂ – Adrian Hădean și Nicolai Tand, maramureșenii care au preparat dejunul oficial pentru François Hollande

spot_img

DISTRIBUIȚI

ARTĂ CULINARĂ  Arta cu care doi maramureșeni gătesc a fost recunoscută și la nivelul cabinetului premierului Dacian Cioloș. Adrian Hădean și Nicolai Tand au fost cei care au gătit dejunul oficial pentru președintele François Hollande în cadrul vizitei acestuia în România.

Bucatele care au fost preparate de cei doi se pare că l-a impresionat până și pe premierul Dacian Cioloș. Acesta, imediat după dejunul oficial, a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu următorul mesaj:

„Împreună cu președintele François Hollande, alături de cei doi maeștri bucătari Adi Hădean și Nicolai Tand. Maeștrii bucătari au pregătit dejunul oficial și ne-au încântat azi cu arta lor minunată. O demonstrație de haute cuisine à la Roumaine, cu produse de sezon, 100% românești”.

Citește și Consiliul Judeţean și Municipiul Baia Mare, împreună pentru Festivalul Castanelor

La scurt timp a venit și replica celor doi bucătari, pe aceeași platformă de socializare.

„Azi a fost o zi extraordinară pentru mine! La invitația domnului premier Dacian Cioloş , am gătit alături de Adrian Hadean și echipa restaurantului Diplomat pentru delegația franceză condusă de președintele Franței, domnul François Hollande. Mai multe fotografii, povești despre ce s-a întâmplat și cum am primit vestea, în curând pe www.nicolaitand.ro”, a scris Nicolai Tand.

Băimăreanul Adrian Hădean a fost mai rezervat în detalii și a mulțumit pentru invitația făcută de premierul Dacian Cioloș.

Credit foto: facebook.com

ActualMM.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA