AcasăActualitateSocialPE SEC - Băimăreni şi sigheteni, fără apă la robinet

PE SEC – Băimăreni şi sigheteni, fără apă la robinet

spot_img

DISTRIBUIȚI

PE SEC. Joi, 1 septembrie, băimărenii şi sighetenii de pe câteva străzi vor rămâne fără apă la robinete.

Astfel, în intervalul orar 8.00 – 16.00, din cauza cuplării branșamentelor la rețeaua nouă de distribuție a apei vor rămâne fără apă riveranii de pe str.Bucovinei nr.6, str.Matei Basarab nr.7,8,10,12, str.Vlad Țepeș nr.1,3.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile. Chiar dacă aceste lucrări crează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Nici la Sighetu Marmaţiei lucruruile nu stau mai bine. Până la ora 13.00, pentru că există o conductă spartă, vor rămâne fără apă sighetenii care locuiesc pe str.Muzeului şi str.Tractorului.

Întreruperea furnizării apei potabile în următoarele zone este consecința unor avarii. Ne cerem scuze pentru aceste incidente – independente de voința noastră. Echipele de intervenție sunt la fața locului, pentru remedierea situației și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA