AcasăActualitateSocialMOTO - Campania „RESPECT IN TRAFIC” va poposi si in Baia...

MOTO – Campania „RESPECT IN TRAFIC” va poposi si in Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

In data de 5 Mai 2012 se organizeaza editia IV-a a campaniei „Respect in trafic” ce se desfasoara pe 3 judete.Intre orele 12:00-14:00, va avea loc o oprire in Satu Mare pe platoul de la marmura.La eveniment participa si motociclisti maramureseni. Campania „RESPECT IN TRAFIC” are scopul de a reduce numarul accidentelor de circulatie dintre motociclisti si alte categorii de participanti la trafic.

In acest scop, in fiecare an la inceput de sezon motociclistic se organizeaza un „mars motociclistic” pe un traseu interjudetean cu scopul sa-i atentioneze pe toti ceilalti participanti la traficul rutier (automobilisti, pietoni, etc.) despre faptul ca a inceput sezonul in care motociclistii sunt tot mai prezenti pe drumurile publice, unele dintre motivele care au stat la baza producerii unor accidente grave in anii trecuti, precum si asupra unor detalii tehnice generale pe care consideram ca ar trebui sa le stie toata lumea inainte de a risca actiuni ce le pot pereclita atat viata lor cat si a motociclistilor (posibilitatile reduse de franare, estimarile gresite de viteza, posibilitatile reduse de virare / contravirare, riscul ridicat de cadere in cazul evitarii unor accidente, pericolul pe care il reprezinta drumurile acoperite cu noroi, nisip sau alte substante alunecoase, etc.).
In acest an (2012), campania poarta subtitlul „Neatentia ucide !”, deoarece acest lucru sta in realitate la baza oricarui tip de accident.
Traseul stabilit de catre cluburile organizatoare (Dust Riders – Tasnad, MMC – Zalau, Viking MC – Satu Mare si Rock’n Road – Baia Mare) este de aproximativ 250 km, la care se adauga diferenta de traseu neofical pe care participantii il efectueaza pana la locul de pornire sau la reintoarcerea acasa.
Coloana de motociclisti va fi insotita pe tot traseul de Politia Judeteana a fiecarui judet respectiv Satu Mare, Maramures si Salaj si de o ambulanta.

Pornirea coloanei oficiale de motociclisti are loc de la Tasnad in data de 5 mai ora 11,00 si va strabate orasele Carei, Satu Mare (cu oprire), Baia Mare (cu oprire), Cehu Silvaniei (cu oprire), Zalau (cu oprire) si finalizare la „Popasul Romanilor”(pe Meses), unde se va incheia oficial evenimentul printr-o masa festiva completata de diverse activitati cultural-distractive.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA