AcasăLifestyleMondenRECORD – Vezi cine are cele mai multe like-uri la o poză...

RECORD – Vezi cine are cele mai multe like-uri la o poză de pe Instagram

spot_img

DISTRIBUIȚI

RECORD  O fotografie postată de artista Selena Gomez pe contul său de Instagram a stabilit recordul celor mai multe aprecieri, respectiv 4,1 milioane de like-uri, depășind numărul de like-uri adunat de fostul iubit al Selenei, Justin Bieber, scrie UPI.com.

RECORD  Fotografia o prezintă pe Selena Gomez care bea un suc cu un pai, alături fiind postat versul „You are the Spark” (Tu ești scânteia) din melodia sa „Me&the Rythm”. Imaginea, care a fost postată în luna iulie, a adunat cele mai multe like-uri acordate pe Instagram și peste 90.000 de comentarii.

Gomez deține de asemenea recordul pentru cei mai mulți fani pe Instagram, respectiv 89 de milioane. „Nu este scopul meu să fiu persoana de pe Instagram cu cei mulți prieteni”, a declarat însă artista pentru The Hollywood Reporter.

Anterior, recordul pentru cele mai multe aprecieri pentru o fotografie pe Instagram a fost deținut de Justin Bieber cu 3,7 milioane de like-uri. Selena Gomez a avut și ea o „oarecare” contribuție la recordul ce a fost deținut de Justin Bieber pe Instagram pentru că în respectiva fotografie apare alături de solistul canadian, într-un moment romantic.

Pe locul trei în topul fotografiilor de pe Instagram cu cele mai multe like-uri se află o imagine postată de modelul Kendall Jenner.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA