AcasăActualitatePoliticAȘA DA! UN OM DEDICAT OAMENILOR - Deputatul Apjok Norbert a donat...

AȘA DA! UN OM DEDICAT OAMENILOR – Deputatul Apjok Norbert a donat plasmă din nou și îi îndeamnă și pe alții care s-au vindecat de Coronavirus să vină în sprijinul celor care au nevoie urgentă de transfuzii

spot_img

DISTRIBUIȚI

A trecut cu bine prin temuta boală în urmă cu câteva luni, dar nu a uitat prin ce a trecut el și familia sa. Așa se face că deputatul maramureșean Apjok Norbert a acceptat cu drag să doneze plasmă atât de importantă în tratamentul persoanelor infectate cu Coronavirus și care fac o formă mai gravă a bolii.

Deputatul s-a prezentat astăzi la prima oră la Centrul de Transfuzii din Baia Mare, fiind a doua oară când vine în sprijinul celor care au nevoie de prețioasa plasmă.

Donarea de plasmă nu se face doar în campanie. După ce am trecut peste Coronavirus, este a doua oară când vin la plasmafereză, să donez plasmă. Prin donarea de astăzi s-au pregătit 3 doze de plasmă, care vor ajuta la însănătoșirea celor infectați cu coronavirus. Îndemn oamenii care au trecut prin Coronavirus să să gândească la cei infectați acum și să vină la donare la Centrul de transfuzie”, a declarat deputatul UDMR Apjok Norbert pentru ActualMM.

Ieri, Maramreșul a ajuns la un număr de 12.581 de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, din 51.734 de teste efectuate. 479 de maramureșeni infectați cu virusul și-au pierdut viața de la începutul pandemiei. Tot ieri, 12 maramureșeni erau internați la ATI, dintre care 4 intubați cărora tratamentul cu plasmă ar putea să le salveze viața.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Adracului…! Amu ceva zile, il faceati in tat felu’ ca ñu vrea sa demisioneze, cum a donat doi detz de sange, il ridicati in slavi, desi nu am citit nicaieri, sa fi avut virus cu coroana. Voi avet coloana vertebrala???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA