AcasăsiugariuPREGĂTIȚI– Jandarmii se pregătesc de un concert religios cu 2000 de participanți

PREGĂTIȚI– Jandarmii se pregătesc de un concert religios cu 2000 de participanți

spot_img

DISTRIBUIȚI

 

 

PREGĂTIȚI  Vineri, pe data de 8 iulie 2016, între orele 18:00 și 20:00, Biserica Penticostală Maranata organizează un concert de muzică creștină cu locația amplasată în Piața Libertații din Baia Mare.

PREGĂTIȚI  Conform declaraţiei de organizare, se preconizează că peste 2000 de personae vor lua parte la concert, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş fiind prezenţi la datorie și asigurând condiţiile de securitate ale participanţilor la această manifestare religioasă.

Aceștia vor acționa pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice.

În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele :

Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde acestora o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.

De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la această manifestare să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

„Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112” a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Maramureș, Pop Cătălin.

Concertul va fi organizat de către Biseria Penticostală, pe data de 8 iulie 2016, în Piața Libertații din Baia Mare.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA