AcasăIT & CAFLĂ - Cum găseşti rapid un telefon furat

AFLĂ – Cum găseşti rapid un telefon furat

spot_img

DISTRIBUIȚI

AFLĂ Şocul de a-ți pierde telefonul este enorm, dar dacă știi cum găsești un Android furat s-ar putea să mai ai o șansă.

AFLĂ Indiferent dacă este vorba de un smartphone sau o tabletă cu Android, atâta timp cât respectivul dispozitiv este conectat la internet sau a fost conectat de curând, aveți șanse semnificative să-l recuperați. Nu trebuie să fiți incredibil de optimiști în privința recuperării unui gadget, având în vedere cât valorează pe piese de exemplu, dar ar fi păcat să nu faceți tot ce vă stă în putință, conform A1.ro.

Înainte de a detalia cum găsești un gadget cu Android furat, merită să aveți în vedere un singur detaliu. Grăbiți-vă! Imediat după ce ați conștientizat că nu vă mai aflat în posesia smartphone-ului vostru prețios, fiecare secundă contează. Încercați să ajungeți repede la un computer, cereți smartphone-ului unui prieten sau găsiți orice alte modalitate de a intra pe internet.

Cum găsești un device cu Android furat folosind un PC sau Mac

Deși există un amalgam de acțiuni preventive pe care le puteți face pentru a nu vă pierde telefonul și dispozitive pe care le puteți achiziționa pentru a vă asigura că-l găsiți ușor, toate sunt irelevante. De această dată, discutăm de primii pași pe care trebuie să-i urmați când nu-l mai aveți.

În ultimii ani Google a făcut o treabă foarte bună în a îmbunătăți Google Device Manager, serviciul nativ de localizare al unui Android. Nici măcar nu contează dacă ați avut aplicația omonimă instalată înainte de a vă pierde smartphone-ul sau înainte de a vă fi furat. Terminalul vostru poate fi găsit prin Android Device Manager și asta e cel mai important.

sursă foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img




TE-AR MAI PUTEA INTERESA