AcasăEvenimentSportHODGSON A DEMISIONAT - Antrenorul a părăsit echipa după umilința cu Islanda

HODGSON A DEMISIONAT – Antrenorul a părăsit echipa după umilința cu Islanda

spot_img

DISTRIBUIȚI

Criticat aspru în ultima perioadă pentru lipsa de viziune a naţionalei Angliei, Hodgson (68 de ani) a decis să renunţe la postul pe care îl ocupa din 2012.

După înfrângerea ruşinoasă cu Islanda, fostul anrenor al lui Inter sau Liverpool a anulat conferinţa de presă, a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor aflaţi în zona mixtă, mărginindu-se să spună că Anglia are nevoie de altcineva la conducere. Potrivit informaţiilor prezentate de presa engleză, odată cu Hodgson vor părăsi naţionala şi secunzii Gary Neville şi Ray Lewington.

Ulterior, el a revenit asupra deciziei de a nu ţine o conferinţă de presă şi a explicat întârzierea prin faptul că a vrut să îi anunţe întâi pe jucători.

„Am venit să vorbesc atât în numele meu, dar şi al jucătorilor. Eu şi echipa mea vom pleca din fruntea naţionalei. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru această aventură incredibilă de patru ani. Nu o voi uita niciodată. Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat la acest turneu, însă acesta e fotbalul. Sper în viitorul apropiat să vedem cu toţii naţionala jucând o finală de turneu final”, a spus Hodgson la conferinţa de presă.

58% a fost procentul victoriilor obţinute de Anglia cu Hodgson pe bancă. Dintre cele 56 de partide jucate în ultimii patru ani, Rooney&Co au reuşit să se impună în 33 de meciuri.

Cu 4 milioane de euro/an, Hodgson era cel mai bine plătit selecţioner de la Euro, la egalitate cu Antonio Conte.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA