AcasăEvenimentSportBARAJ DE PROMOVARE - Viitorul Ulmeni s-a impus la limită, dar...

BARAJ DE PROMOVARE – Viitorul Ulmeni s-a impus la limită, dar are șanse să ajungă în Liga a 3-a

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cu toate că între Viitorul Ulmeni şi Unirea Mirşid există o diferenţă de valoare, aceasta nu prea s-a văzut în meciul tur al barajului de promovare, care s-a disputat sâmbătă, la Baia Mare, în faţa a peste 350 de spectatori.

 Spre surprinderea multora, campioana Sălajului a făcut un joc bun, în care s-a axat pe defensivă, astfel că în prima repriză, gazdele au dominat, dar fără ocazii clare.
Ritmul jocului a fost ceva mai bun în partea secundă, când Ulmeniul au avut mai multă iniţiativă şi areuşit să marcheze la scurt timp după reluare, minutul 47, prin Răzvan Ardeleanu.
Campioana judeţului Maramureş a dominat până la final şi se putea desprinde pe tabela de marcaj, însă jucătorii pregătiţi de Petre Ilieş nu au fost suficient de exacţi în faţa porţii lui Marcel Petcu.
Şi Unirea Mirşid a fost periculoasă în câteva situaţii, în special prin şuturile lui Mihai Bode sau prin acţiunile lui Ciprian Pavel, iar pe final, gruparea condusă de Călin Bereschi putea chiar egala.
Cert este că Viitorul Ulmeni rămâne cu şanse reale la promovare, chiar dacă meciul decisiv îl va susţine în deplasare, sâmbăta viitoare, la Popeni. (sportulsalajean.ro)
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA