AcasăEvenimentSportREACȚII DUPĂ VICTORIE – E minunat să câștigi în ultima secundă!

REACȚII DUPĂ VICTORIE – E minunat să câștigi în ultima secundă!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Superba victorie obținută de HCM Baia Mare în Franța a stârnit numeroase reacții în rândurile iubitorilor handbalului. Finalul dramatic al meciului a fost și este comentat în presa din România și străinătate.

Pentru istoria handbalului băimărean, am consemnat primele declarații ale celor care au contribuit în mod special la acest succes de poveste. Este vorba de antrenorul Aurelian Roșca, cel care a știut să găsească soluții pentru victorie, în condițiile în care echipa a prins una din cele mai nefaste zile, evoluția jucătoarelor fiind, pe alocuri, departe de ce ne-au arătat în precedentul meci cu Ferencvaros, campioana Ungariei.

Vine la rând Paula Ungureanu, îngerul păzitor al porții noastre, jucătoarea care a ținut echipa în joc, chiar și atunci când totul părea pierdut. În fine, a treia declarație îi aparține lui Allison Pineau, jucătoarea care a avut cea mai mare contribuție pe ansamblu la cele două superbe victorii asupra unei echipe din patria sa.

Aurelian Roșca: “E o victorie importantă, îmi felicit echipa că a crezut până în ultima secundă în victorie. Au fost două apărări foarte bine puse la punct, un meci echilibrat. Aruncările de excepție ale lui Pineau și paradele Paulei Ungureanu au făcut diferența.
Cred că adversarele o cunoșteau foarte bine pe Pineau și și-au luat măsuri speciale. Din cauza asta am suferit la construcție. Ne mai trebuie cel puțin o victorie din următoarele două jocuri”.

Paula Ungureanu: ”A fost un meci cu o miză foarte mare. Au fost multe greșeli și de o parte și de alta. Am fost foarte concentrate, ne-am dorit victoria și e minunat că am câștigat în ultima secundă”.

Allison Pineau: ”A fost foarte greu. Nu am fost foarte eficiente, dar e bine că am reușit oricum să câștigăm. Ne apropiem de sferturi cu acest succes. Nu m-am simțit bine în prima repriză, am ratat destul de mult. Dar totul s-a terminat cu bine. Am avut mari emoții, până la urmă e vorba de câteva secunde. A fost un meci special pentru mine, să fiu alături de familie”.

Titluri din publicațiile românești

1.Victorie fabuloasă pentru Baia Bare în Liga Campionilor: Golul decisiv, marcat în ultima secundă. (stiripesurse.ro)

2. Handbal feminin: HCM Baia Mare câștigă în ultima secundă la Fleury Loiret, în Liga Campionilor. (agerpres.ro)

3. Baia Mare a câștigat în Franța și calificarea depinde doar de noi. (gsp.ro)

4. HCM Baia Mare, victorie in ultima secunda la Fleury, in Liga Campionilor. Fetele sunt ca si calificate in sferturi. (ziare.com)

5. Victorie SENZAȚIONALĂ! Baia Mare a câștigat cu Fleury, în Ligă, cu un gol în ultima secundă. (digisport.ro)

6. MINUNAT! Fleury – HCM Baia Mare 17-18. Allison Pineau a înscris golul victorios în ultima secundă. Vezi finalul incendiar! (dolce-sport.ro)

7. ALERTA Handbal feminin: HCM Baia Mare caștiga in ultima secunda la Fleury Loiret, in Liga Campionilor (ziuanews.ro)

8. HCM Baia Mare câştigă în ultima secundă la Fleury Loiret, în Liga Campionilor la handbal feminin (jurnalul.ro)

9. Allison Pineau, „gol de aur” în ultima secundă şi HCM merge mai departe (palo.ro)

10. Liga Campionilor: HCM Baia Mare, victorie extraordinară, în ultimul minut, cu echipa franceză Fleury Loiret (activenews.ro)

11. Victorie formidabilă în ultima secundă și HCM Baia Mare e mai aproape de sferturile Ligii Campionilor: Allison Pineau, eroina HCM-ului (sport.ro)

12. HCM Baia Mare, victorie URIAŞĂ în Liga Campionilor. Allison Pineau, gol DECISIV în ULTIMA SECUNDĂ (romaniatv.ro)

13. Victorie superbă pentru HCM Baia Mare în ultima secundă (anrena3.ro)

14. Succes uriaș obținut de HCM Baia Mare! Pineau a marcat golul victorie cu Fleury in ultima secundă, iar reprezentanta României a făcut un pas uriaș spre “sferturile” Ligii Campionilor (prosport.ro)

15. HCM Baia Mare câștigă în fața lui Fleury și este din ce în ce mai aproape de calificarea în sferturi (ziaruldesport.ro)

16. Se văd sferturile! Pineau aduce victoria HCM-ului în ultima secundă la Fleury (handbalvolei.ro)

17. Victorie Senzațională! Baia Mare a câștigat cu Fleury, în Ligă, cu un gol marcat în ulima secundă (sportul.com)

Grigore Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA